Geert

Geert Vanherzeele (°1963) 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0473/39.05.69

Therapieopleiding: Experiëntiele Therapie

Experiëntiele Gestalttherapie (IVC Certificaat)

Basisopleiding:

Gezinswetenschappen i.o.
Ook een jaaropleiding bij de relatiestudio te Gent
en een 4 jarige opleiding psychodynamische systemen bij Douwe Nutterts.

Hoe ga ik te werk?

In therapie wil ik een veilig kader scheppen om met jou te onderzoeken: wat zet me vast, welke gebeurtenissen of veranderingen halen de grond onder mijn voeten weg, wat ontbreekt er in mijn leven? We staan stil bij hoe dit alles zich laat voelen in je lichaam, je denken, je emoties en hoe je van daaruit omgaat met je omgeving en je omgeving met jou. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om op jouw tempo weer beweging te krijgen in het vastzitten, in jezelf en in je relaties met anderen (partner, kinderen, ouders, werk, vrienden,…). Voor meer info over Gestalttherapie, aanklikken op Experiëntiele Gestalttherapie hierboven.

Doelgroep:

jongvolwassenen, volwassenen, ouderen

Ervaring:

Tot eind 2013 was ik gedurende 14 jaar actief als agogisch medewerker - procesbegeleider in * vzw Namaste te Merendree – Oost Vlaanderen. Ik deed er ondersteunende gesprekken, kennismakingsgesprekken en ervaringsgerichte activiteiten rond o.a. meditatie en relaxatie zowel in groep als individueel. Tijdens mijn opleiding als Gestalttherapeut was ik actief bij Luc Vergaerde, psycholoog - Gestalttherapeut te Kuurne en in CAW Oost Vlaanderen Eeklo team gezins- en relationeel werk.

Voordien werkte ik 10 jaar als groeps- en individuele begeleider in een centrum voor sociaal verwaarloosde jongeren.

Ik werk momenteel als zelfstandig therapeut in Kortrijk en Lochristi.

* (vzw Namaste is een semi-residentiële setting waar mensen verblijven die te kampen hebben met stress, oververmoeidheid, relatiemoeilijkheden, depressie,… Men kan er tijd te nemen voor zichzelf en in de geborgenheid van een kleine groep, via samen leven, gesprek, oefeningen en opdrachten werken aan het versterken van de eigen levenskracht. Voor meer info: www.Namaste-huis.be. )

Basisopleiding:

In het verleden volgde ik een jaaropleiding bij de relatiestudio te Gent en een 4 jarige opleiding psychodynamische systemen bij Douwe Nutterts.